Amsterdam International Fashion Week op IJburg

Van 14 tot en met 18 juli wordt de Amsterdam International Fashion Week gehouden. Naast het algemene programma is er ook Fashion Week Downtown, kortweg AIFW DOWNTOWN, van 10 tot en met 18 juli, dat open is voor het gewone publiek. Op IJburg wordt er veel georganiseerd:

*IJburg Fashion district, 10 t/m 17 juli: Op IJburg vind je een groeiend aantal bijzondere modewinkels. De winkels maken geen deel uit van ketens waardoor het aanbod afwisselend, verrassend, maar zeer zeker ook exclusief is. Het zijn de hippe boetiekjes voor vrouwen, mannen en kinderen, waar de echte fashion shopaholics blij van worden. Tijdens AIFW DOWNTOWN krijg je op 10 en 17 juli in elke winkel een hapje en drankje. Aan het eind van de route ontvang je bij café restaurant N.A.P. een glas wijn gratis op vertoon van je kassabon (bij een minimale besteding van 50 Euro). Deelnemende winkels zijn: Ien Lifestyle shop, Flo4kidz, Frontrow, Sevenlands, Suburb Denim, Bij’t IJ, Tjikky&Co. Alle deelnemende winkels en café restaurant N.A.P. zullen tijdens de AIFW herkenbaar zijn middels een AIFW raamsticker.

*Fashionfotografie bij N.A.P. Amsterdam, 10 t/m 18 juli: Carin Verbruggen, Ferry Drenthem Soesman en Nick Kidman zijn drie internationaal werkende en gerenommeerde fashionfotografen die op IJburg wonen en werken. Speciaal voor de Amsterdam International Fashionweek fotograferen ze elk een mode portret, met IJburg als decor. Te bezichtigen in café restaurant N.A.P. Amsterdam, op de Krijn Taconiskade 124 in de nieuwe haven van IJburg.

*Window Watching: “Behind the scenes” AIFW@IJburg Fashion Photoshoot, 10 t/m 18 juli:
Tijdens de fotoshoots van Carin Verbruggen, Ferry Drenthem Soesman en Nick Kidman worden opnames gemaakt. De “behind-the-scenes” film die van de opnames wordt gemaakt, is te bezichtigen op een screen in de etalage van creatief bureau MOSES. op de begane grond van het Y10 gebouw aan de IJburglaan 628 te Amsterdam.

Meer informatie vind je op de websites van Suburb Denim, Amsterdam International Fashion Week Downtown en Amsterdam International Fashion Week.

Reacties