Verslag: Drijfi(j)n voor Pampus

Dit weekend was de Drijf in bioscoop voor Pampus. Ik kon er zelf helaas niet heen, maar buurvrouw Mariëlle schreef een verslag van de vertoning van Amsterdamned zaterdagavond waaruit blijkt dat ik het beter niet had kunnen missen: 

Rond 7 uur vertrokken we vanuit de haven van IJburg op de prachtige Ayla, richting Pampus. Vol spanning meerden we bij de steiger aan en werden we zeer enthousiast verwelkomd door Chris. Chris was net papa geworden en de vlag met ooievaar wapperde fier in de wind.
We kregen warme dekentjes en onder het genot van een hapje en een drankje relaxten we lekker op onze fatboys in ons bootje.
Het was niet heel druk, maar de gezellige sfeer, het zachte weer en de zeer ontspannende muziek maakten het geen straf om te wachten tot het donker werd.
Toen de film begon, zaten we er al snel helemaal in, niet iets wat je bij de ‘klassieker’ Amsterdamned verwacht...Het effect van het water voor je en het water op het scherm was zo dat het net leek alsof het doorliep, bijna beter dan 3D! 
We schrokken ons dan ook rot toen er opeens een duiker verscheen naast onze boot en er klonk steeds meer gegil over het water van mensen die nog niks door hadden. Wat een supergeslaagde extra, de duiker speelde zijn rol echt perfect.
Toen we rond middernacht over windstil water terugvoeren naar IJburg hadden we alle vier een beetje magisch gevoel, we hebben de motor een half uurtje uitgezet en heerlijk over het water en naar de maan liggen staren… Een perfecte avond!   

Mariëlle maakt ook super mooie foto's, die vind je op haar Flickr pagina. Daar vind je foto's van de Drijf in bios, maar ook veel foto's van IJburg. 

Reacties