zondag 20 maart 2011

Ontwerp speeltuinen Theo van Goghpark

Deze lente worden de speeltuinen in het Theo van Goghpark aangelegd. Hoewel het de speeltuinen van de verschillende scholen zijn, mogen alle kinderen er buiten schooltijd op spelen. Onderstaand is het plan zoals dat vorig jaar is gemaakt, er zouden natuurlijk nog kleine dingen kunnen wijzigen. Klik op de plaatjes om ze te vergroten.

Hier zie je het ontwerp van het schoolplein van Het Podium. Dat krijgt een duikelrek, een bandentoren, een staande draaimolen, een trampoline pad, een klimboom, een grote basket, een zandbak, twister, een hinkelpad en natuurlijk groen en bankjes.


Het schoolplein van de Laterna Magica krijgt balanceerblokken, twister, een hinkelpad, een duikelrek, een zandtafel, doll en rol, een delta klim en turn toestel, een klimpaal met grepen, een zandbak en ook groen en bankjes.

De Hagenkamer is voor Stichting Omega, die dagopvang biedt aan meervoudig complex gehandicapte kinderen. Er komt een pad, vaste planten, water, een bankje, een nestschommel, een rijspoor voor rolstoelen, een jeu de boule baan en heel veel bloemen.

Bron: Stadsdeel Oost.