Muider Compagnie brengt antieke zeilschepen en horeca naar IJburg

Een lezer wees me op een superleuk bericht: de Muider Compagnie komt deze zomer naar IJburg, waardoor er een aantal antieke zeilschepen in de haven van IJburg komt te liggen! Vanaf de haven kunnen mensen dus opstappen voor mooie tochten op het IJsselmeer.
Vanaf juni opent de Muider Compagnie haar kantoor en horecagelegenheid "the Lighthouse", met steigers voor haar schepen voor de deur. Volgens de Watersportvereniging IJburg bouwt de Muider Compagnie steigers voor de antieke zeilschepen tussen de 12m-steigers en de trailerhelling te liggen. Het terras van The Lighthouse is vanaf 11.00 uur tot 24.00 open, heeft een podium voor life muziek en heeft avond-zon! De Muider Compagnie belooft een goede betaalbare keuken voor IJburgers en activiteitenprogramma waarbij de kinderen niet vergeten worden.
Verder heeft de Muider Compagnie het over een grote leestafel die ook voor "club" vergaderingen gebruikt kunnen worden, diverse loungehoekjes bij de open haard, buiten op de steigers en op de terrassen, extra faciliteiten voor de ZZP-ers en thuiswerkers. Ik krijg nog meer zin in de zomer!!
Zie ook: WV IJburg en Muider Compagnie

Reacties