Nieuwe horecagelegenheid op Steigereiland-Noord: wie weet meer?

Een lezer mailde met dat er op Steigereiland-Noord een horecagelegenheid komt en vroeg zich af wat daar precies komt. Het is op de hoek van de Brigantijnkade en de Windjammerdijk. Dat is helemaal op het puntje van Steigereiland-Noord, niet aan de kant van de IJburglaan, een plekje met een prachtig uitzicht over het water. Ik heb ook geen idee wat daar komt, maar jij misschien wel. Weet je meer? Laat het weten via de knop "reacties" onder dit bericht of via ijburgnieuws @ gmail.com.

Reacties

  1. Hoi,
    ik woon op de Windjammerdijk en heb gehoord dat er een kinderdagverblijf komt (nummero ontelbaar). In eerste instantie gaat het volgens mij om een horecalocatie, maar ik weet niet meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is te hopen dat het wel een leuke koffielounge wordt of zo, want op het zoveelste kinderdagverblijf zit niemand hier te wachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het wordt inderdaad weer een naschoolse opvang, de zoveelste op Steigereiland. De horeca ondernemer heeft zich helaas teruggetrokken. Kunnen we aub nu stoppen met alle leegstaande panden te vullen met kinderopvang of tandartsen. IJburg wordt er op die manier niet gezelliger op.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. We hebben inmiddels ongeveer 15 restaurants plus 15 afhaaltenten op minder dan 15.000 inwoners... Is dat niet genoeg?
    De restaurants klagen nu al dat de concurrentie wel erg hoog is...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten