Vrijmarkten op IJburg met Koninginnedag

Er is dit jaar op meerdere plekken vrijmarkt op IJburg. Blijburg heeft een grote kofferbakken verkoop en kindervrijmarkt, kinder karaoke en optredens. Iemand twitterde dat The Lighthouse organiseert, weet iemand meer over een vrijmarkt in de haven? Of over andere vrijmarkten? Mail het naar ijburgnieuws @ gmail.com of reageer op dit bericht.

Reacties

  1. Het lijkt me geweldig als we dit jaar met ons allen dat saaie winkelcentrum de rug toekeren, en Koninginnedag vieren op Blijburg en in de Haven. Oproep aan de andere horeca rondom de haven: doen jullie ook mee?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In de Jan Olphert Vaillantlaan (Steigereiland zuid) wordt door de bewoners een vrijmarkt georganiseert vanaf 14:00 uur!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 30 April Queensday @ The Lighthouse!

    Geen zin in het drukke centrum, maar wel in voor een gezellige dag?

    Vier dan Koninginnedag op IJburg met o.a. vrijmarkt, spelletjes voor de kids, muziek, cocktails en lekker eten. The Lighthouse opent haar deuren op 30 april voor jong en oud! De haven van IJburg is een ontmoetingsplaats en we zetten alle zeilen bij om iedereen te verwelkomen en samen deze dag te vieren!

    V.a. 10:00 uur is er vrijmarkt en kunnen ouders lekker loungen op het grote terras. V.a. 13:00 uur kan iedereen zich vergapen aan lekker eten en drinken en kan er natuurlijk gedanst worden op live muziek

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten