Thuiz in Theo van Goghpark

Paviljoen Thuiz wordt de nieuwe horecagelegenheid in Theo van Goghpark. In huiskamerstijl, toegankelijk voor kids, naast de speelstormbaan, duurzaam, lijkend op een terrasvormige piramide, met stages voor scholieren en allerlei activiteiten zoals poppenkastmiddagen, picknicken in het park en kinderkooklessen. Klinkt als een aanvulling!! Meer info bij het stadsdeel.
Reacties

  1. Kristen Denkers25 juli 2011 om 08:13

    wat een prachtig gebouw! erg fijn de combinatie van een speelplek voor kinderen en een mooie ontmoetingsplek voor volwassenen - ik voel mij nu al thuiz!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi gebouw inderdaad maar waarom moet dat nou weer precies voor de deur van Blok52b. Er ligt hier een behoorlijk oppervlak aan park, gebruik dat oppervlak dan ook en plaats niet alles (3 speeltuinen en een horecagelegenheid) in maar 1/5 deel van het park.

    De hoogte maakt daarbij nog dat het uitzicht voor een deel van de inwoners van dit gebouw wordt aangetast.Daarbij ... een gebouw van ca. 6 to 8m hoog tast m.i. behoorlijk het karakter van het park aan. Is dit het begin van het volledig volbouwen van een van de laatste stukjes groen op IJburg?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten