Succesvolle stikstof advocaat strijdt tegen biomassacentrale - jouw donatie is nodig!

Denk jij dat de strijd tegen de biomassacentrale een verloren zaak is? Niks is minder waar. Kort geleden had niemand het nog over stikstof en nu staat het bovenaan de politieke agenda. Dezelfde advocaat die dat voor elkaar kreeg strijdt nu tegen biomassacentrale. 

Comité Schone Lucht Amsterdam, Duurzaam Dorp Diemen, Natuurlijk IJburg en Fossielvrij Amsterdam voeren samen actie tegen van de grootste Biomassacentrale van Nederland op de grens van Diemen en Amsterdam. Zij willen graag doorgaan met procederen tegen de biomassacentrale.

Het team dat bekend is van de stikstofzaak (PAS) werkt nu mee aan deze zaak. Dat zijn natuur- en scheikundige Johan Vollenbroek en advocaat mr. Valentijn Wösten. Dat ze bij stikstofzaak succesvol waren kan niemand zijn ontgaan. Als iemand de biomassacentrale tegen kan houden, dan is het dit team wel.

Maar dat lukt niet zonder jullie financiële hulp. Steun daarom via het Why Donate de strijd tegen de biomassacentrale! Het kost een minuut en je kunt zelf bepalen hoeveel je wil doneren.

Succesvolle stikstof advocaat strijdt tegen biomassacentrale in Amsterdam bij IJburg, Diemen, Muiden en Weesp - jouw donatie is nodig!

Wil je meer lezen? Kijk dan even naar onze artikelen over de geplande biomassacentrale op de grens van Amsterdam, Diemen, Muiden en Weesp.