Koop nu een tegoedbon bij deze ondernemers op IJburg

Hoe groot de gevolgen van de Corona uitbraak zijn weet niemand. Eén ding is duidelijk: het is direct een groot probleem voor winkeliers, restaurants en andere ondernemers die IJburg een gezicht geven. Ze moeten wel hun huur betalen, maar hebben opeens nauwelijks meer inkomsten. Deze ondernemers kun je helpen door een (digitale) tegoedbon te kopen. 

Laten we allemaal één of meer van onze favoriete ondernemers op deze manier steunen. Zo voorkomen we dat al die fijne winkels en restaurants na de Corona crisis verdwenen zijn! Zonder hun zou IJburg er heel anders uit zien, veel minder leuk!


Bij Stitch kun je een tegoedbon kopen, je ontvangt hem digitaal of in je brievenbus op IJburg. Astrid bezorgt ook tijdelijk cadeaus en kleding aan huis. Meer info op Instagram en Facebook.

Bij Il Sogno kun je een voucher kopen door ze een mailtje te sturen. Meer info op Facebook.

Bij MJ kun je je favoriete beautyproducten online bestellen. Ik heb begrepen dat je voor een cadeaubon kunt mailen.

Bij Stijldepartment kun je een tegoedbon kopen. Ook kun je online shoppen. 

Bij Flo4Kidz kun je een tegoedbon digitaal bestellen via een DM op Instagram of een mail. Ook kleding en kadootjes kun je op die manier bestellen, die bezorgt Flo tijdelijk aan huis. 

Bij N.A.P. kun je een tegoedbon aanschaffen via e-mail.

Bij Evenstars Lingerie kun je een cadeaubon aanschaffen via info@evenstarslingerie of 0625536043. Op Facebook vind je meer info.

Je kunt nu ook de lokale horeca helpen via Help de horeca. Restaurants krijgen het hele bedrag van de bon, je betaalt alleen 29 cent transactiekosten en kunt betalen via iDEAL. 

Mis je in dit lijstje een restaurant of winkel die momenteel wel een tegoedbon aanbiedt? Ik hoor het graag als reactie onder dit bericht! Liefst met een linkje erbij waar meer info staat.

Reacties