Tips welkom

Beste allemaal, tips, vragen en reacties zijn zeer welkom. Door op dit bericht te reageren komt het vanzelf in mijn email box. Je kunt ook een email sturen naar ijburgnieuws @ gmail.com. Alvast bedankt!!

Wil je een reactie terug? Zet dan ook je email er even bij, berichtjes met email erbij zet ik niet op de site.

Vind je het leuk om zelf stukjes te schrijven? Laat het me weten, hulp is natuurlijk welkom!

Wil je deze blog volgen via Google Reader of een andere RSS feed? Kijk dan rechts bij het kopje "volgers" of voer de website url in in je RSS reader.

Dit blog is nadrukkelijk bedoeld voor leuk nieuws.

Reacties

 1. Voor meer leuk nieuws zie

  Overdekt oerwoud IJburg
  http://www.orga-architect.nl/project2/04.html

  De Kasstoor&Wonen2000 openen een concept store op Steigereiland
  http://www.dacks.nl/site/nieuws.php

  uiteraard het annie mg schmidt huis

  De voetbalclub heeft nieuwe shirtjes. Hockeyclub ook al een tijdje. Toch knap gedaan binnen no time een eigen hockey, voetbal, volleybal, watersportvereniging

  BBA bouwt vierde sluis
  De Dienst Binnenwaterbeheer Amsterdam (BBA) liet onlangs weten dat op IJburg wordt gewerkt aan de bouw van een vierde sluis, aan de oostkant van Haveneiland-Oost. Met deze vierde sluis is het voor de pleziervaart mogelijk om vanaf IJburg makkelijker richting Weesp te varen. Volgens de huidige planning wordt de sluis in mei of juni aanstaande in gebruik genomen.
  11/01/2010

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve mensen,

  Nog even en het is zover... IJburg heeft er een nieuwe kinderkledingwinkel bij!
  Op 3 maart 2010 opent TJIKKY & KO haar deuren in de jachthaven van IJburg, Krijn Taconiskade 128 (naast BIJ 'T IJ en N.A.P). De winkel zal van dinsdag t/m zondag geopend zijn.

  Naast ons eigen label TJIKKY zal er een enorm aanbod aan kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar te koop zijn. Ook kun je bij ons terecht voor kraamcadeautjes, boxkleden en heel veel leuke lifestylecadeautjes voor kinderen. Naar een kinderkapper wordt nog steeds druk gezocht.

  Leuk voor de mama's (en papa's) zijn de haak- en naaiworkshops die we gaan geven. Zo kun je bijvoorbeeld leren hoe je tasjes en rokjes kunt haken en hoe je zelf eenvoudig leuke kussenhoesjes voor je huis naait.

  Nu hopen we dat het nog even heel hard gaat vriezen en dat je voor 3 maart nog niet aan zomerkleding moet denken ;-)
  Mocht je dat toch al wel doen dan hopen we dat je nog heel even geduld hebt en je bij ons laat verrassen door merken als: TJIKKY, Petit Louie, Moodstreet, Vingino, Retour, Lee, Amor Lola, Antik Batik, Wild, Madre Perla, Custo, Japan Rags, Little Cerise, Design Heroes, Quick, Limo B, I-Dare, Havaianas, Dynamic Comfort, Global Affairs en nog veel meer leuks.

  Als je ons wilt helpen om dit nieuws over heel IJburg en omstreken te verspreiden mail dit dan door naar al je buren, vrienden en vriendinnen.

  Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de website voor de winkel (www.tjikkyenko.nl), met allerlei info over de winkel, zoals de openingstijden, de merken, de acties en de workshops. Om toch alvast een tipje van de sluier op te lichten bijgevoegd een kleine collage van onze merken.

  We hopen je te zien bij TJIKKY & KO!
  Atty en Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Las in de agenda voor de commissie sociaal domein vh stadsdeel dat er een prijsvraag komt voor een theehuis/horecagelegenheid in het theo van goghpark, zie: http://www.zeeburg.amsterdam.nl/politiek_bestuur_en/pagina%27s_van/commissie_sociaal_0

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,

  volgens de watersportvereniging komt de Muidercompagnie eindelijk deze zomer naar IJburg. Dat betekent dat er een aantal klassieke schepen in de haven van IJburg komen te liggen. De Muidercompagnie heeft ook kantoor aan de haven. Vanaf hier kunnen mensen opstappen voor mooie tochten op het Ijsselmeer.
  Leuke he?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tennispark IJburg 'on the move'

  http://www.debrugkrant.nl/?page_id=1155&newsitem=141

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten