Speelpark IJburg komt in Theo Van Goghpark

Eindelijk toch goed nieuws voor alle kids. De raadscommissie van Stadsdeel Oost spreekt zich uit voor een speeltuin in het Theo Van Goghpark. Bron: Twitter Speelpark IJburg. Weet iemand meer over wanneer de speeltuin er komt en hoe groot deze is? Op Twitter lees ik al dat de speeltuin er voor de lente van 2011 moet zijn ... Das snel! Als je op de kop van dit bericht klikt kun je meer info lezen over de precieze invulling. Met dank aan de mensen van het burgerinitiatief Speelpark IJburg! Meer info vind je ook in De Echo.

Reacties

  1. Referentie qua grootte is steeds geweest de klimtoren bij de Twee Cheetahs in Artis. We hebben het dan dus over een flink toestel, en niet twee wipkippen en een schommel (die er al genoeg zijn).

    In het van Goghpark kan dit het snelst worden gerealiseerd. We moeten hier wel rekening houden met andere geplande faciliteiten, zoals het theehuis.

    De uitdaging is nu om een en ander zo goed mogelijk met elkaar te integreren. Maar eerst is het nog aan de Raad om te komen tot een definitief besluit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed, dank voor de info! Ik ben erg benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten