IJburger cultuurhuis GAS van start

GAS is het inbrenghuis voor cultuur op IJburg. GAS knoopt ideeën en mensen aan elkaar om interessante culturele avonden te houden. GAS is no-budget, daarom heet het een inbrenghuis. Iedereen neemt belangeloos deel. GAS maakt gebruik van leegstaande bedrijfspanden. Soms hoor je vlak voor tijd waar de GAS-avond plaats gaat vinden. Datum en programma zijn altijd iets eerder bekend. Neem je eigen stoel mee als je naar GAS komt. GAS kan alleen bestaan als er ruimhartig ingebracht wordt. Ideeën, talent, zin.
GAS gaat deze week van start met op vrijdag 27 mei de Vinyl-avond. Dit wordt gehouden in de vrije bedrijfsruimte IJburglaan 1361. GAS roept alle bewoners met voorliefde voor Vinyl op om een avond vol mooie hoezen een heuse popquiz en een akoestisch live optreden bij te wonen. En “Entree daar doet GAS niet aan, jouw elpee is je entree, dus neem de mooiste uit je collectie mee”. Vanaf 20.30, platen draaien, hoezen kijken, popquiz spelen en live muziek luisteren tot een uur of 22.30.
Vrijdag 24 juni vindt er in het IJburger cultuurhuis GAS een battle plaats tussen het IJburgkoor (zie ook hier) en een aantal rappers. De battle gebeurt met tweets uit de wijk. Met die tweets gaan het koor en de rappers aan het werk. Meer info vind je op de website van GAS. GAS heeft ook een Facebook book pagina.Reacties

  1. Het was een super avond! 9 juli is er weer een vinyl avond!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten