Theaterroute Verkassen op IJburg

In het laatste weekend van september bruist Amsterdam Oost tijdens het Rode Loper Festival. Iedereen kan genieten van twee dagen lang mooie, ontroerende, leuke en interessante activiteiten.
Je kunt op 24 en 25 september tien keer de succesvolle theaterroute Verkassen volgen. Rondom de haven van IJburg speelt Theatergroep Het Gezelschap deze locatievoorstelling, waarin de personages dappere en groteske pogingen doen om thuis te komen. In een fantasierijke en poëtische verbeelding stappen de bezoekers letterlijk de nieuwe huiskamers binnen, waar zij, door intieme scènes in doorzonwoningen en een moestuin, verleid, getroost en ontroerd worden. Acteurs, muzikanten en zingende postbodes zorgen voor een theatrale belevenis vol puurheid en herkenning. Verkassen werd geregisseerd door Lyda Tijsen en maakte in juli 2011 succesvol deel uit van reizend theaterfestival Karavaan.
Op zaterdag start de voorstelling om 16:00, 17:00, 18:00, 19:30 en 20:30 uur. Op zondag om 12:00, 13:00, 14:00, 15:30 en 16:30 uur. Kaartjes kosten € 1,00 per persoon en na afloop mag het publiek zelf de waardering uitspreken door een extra bijdrage te geven. Kaarten zijn voorafgaand aan de voorstellingen verkrijgbaar op de startlocatie: Krijn Taconiskade 432 te Amsterdam.
Meer info bij Theatergroep Het Gezelschap en het Rode Loper Festival.

Reacties