dinsdag 25 mei 2010

Hippe Supermarket Stella op zaterdagen op IJburg: wie weet meer?

Afgelopen zaterdag was de eerste versie van “Stella Supermarkt” of “Supermarket Stella” op de Lumierestraat 79. Eigenaresse Stella de Swart verhuurt ruimte aan ééndagswinkeliers met hippe spulletjes op IJburg. Twee keer per maand kunnen winkeliers hun spullen aanbieden, bij voorkeur verrassende en chique spullen.
Stella de Swart verhuurt stands voor 50 euro aan mensen en bedrijven die mooie, inspirerende en heerlijke dingen maken en verkopen. Ze wil graag met andere ondernemers een supermarkt opzetten. Zo zou ze een wijnproeverij willen starten en dan een klein percentage ontvangen van elke verkochte fles wijn.
Afgelopen zaterdag waren de stand bezet door onder meer designer Pieter Ary, sieradenmaakster Utopine, een Turkse kleermaker met vooruitstrevende design, het kookboek De smaak van het verlangen dat Johannes van Dam en het fotoboek The Natural Home van Nathalie Taverne. Bron: de Pers en Facebook.
Ook komende zaterdag is Supermarket Stella geopend van 11u tot 18u. Op internet is niet heel veel informatie te vinden. Wie weet er meer?