Aanrader: Kasstoor & Wonen 2000 op IJburg

We zijn gister maar eens even gaan kijken bij de concept store De Kasstoor & Wonen 2000 op Steigereiland. Ook voor wie niets met meubels heeft is dit trouwens een aanrader: het is een heel mooi pand, een bijna geheel open ruimte, opgebouwd uit beton en roestvrij staal, met een fantastisch uitzicht. Het pand lijkt bijna in het water te liggen, dit versterkt de sfeer in het pand enorm.
De winkel werkt met het "store in store" concept. Kartell en Dacks hebben er hun eigen plekje, maar ook nog veel meer andere merken, zoals Carl F (roestvrij stalen producten) en Sinck&Ko (gietvloeren). De Safretti Lifestyle Store heeft een wel heel bijzondere combinatie, dit merk combineert hele coole open haarden met kleding en accessoires.
De Dacks store is echt een walhalla voor mij: ik ben gek op de Luxembourg stoel en die hebben ze in alle kleuren op voorraad. Dacks heeft trouwens ook een heel mooi plekje van het pand in gebruik: de derde verdieping met patio en het dakterras daarboven.
Voor wie van moderne meubels houdt is deze winkel echt een groot feest. Maar er worden ook verrassend veel accessoires verkocht, bijvoorbeeld van Royal VKB, Eva Solo, Droog Design en Vipp. Van hele dure design spullen tot heel betaalbare kado's. De winkel is nog in opbouw, dus ik ga zeker binnenkort weer kijken!

Reacties

  1. GIETVLOEREN van Sinck&Ko Gietvloeren zijn zeer goed vertegenwoordigd op de Pedro de Medinalaan 89-91 te Amsterdam-IJburg (Design020). Sinck&Ko GIETVLOEREN leveren echt de beste kwaliteit. Zo hebben zij het nieuwste 100% alifatische/kleurechte systeem in duizenden kleurvariaties + vele specials!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten