Hippe Supermarket Stella op zaterdagen op IJburg: wie weet meer?

Afgelopen zaterdag was de eerste versie van “Stella Supermarkt” of “Supermarket Stella” op de Lumierestraat 79. Eigenaresse Stella de Swart verhuurt ruimte aan √©√©ndagswinkeliers met hippe spulletjes op IJburg. Twee keer per maand kunnen winkeliers hun spullen aanbieden, bij voorkeur verrassende en chique spullen.
Stella de Swart verhuurt stands voor 50 euro aan mensen en bedrijven die mooie, inspirerende en heerlijke dingen maken en verkopen. Ze wil graag met andere ondernemers een supermarkt opzetten. Zo zou ze een wijnproeverij willen starten en dan een klein percentage ontvangen van elke verkochte fles wijn.
Afgelopen zaterdag waren de stand bezet door onder meer designer Pieter Ary, sieradenmaakster Utopine, een Turkse kleermaker met vooruitstrevende design, het kookboek De smaak van het verlangen dat Johannes van Dam en het fotoboek The Natural Home van Nathalie Taverne. Bron: de Pers en Facebook.
Ook komende zaterdag is Supermarket Stella geopend van 11u tot 18u. Op internet is niet heel veel informatie te vinden. Wie weet er meer?

Reacties

 1. Hiii!

  Ik krijg sinds een aantal dagen mailtjes hierover (geen idee hoe ik in die mailinglist terecht ben gekomen, maar wel heel leuk). Hierbij het laatste nieuws (dd 25/05/10) uit mijn mail:

  Zondag 30 mei en Maandag 31 mei is de One Day Shop Summer Collectie 2010 van Web & Eve aan de Lumierestraat 79.

  Een grote damescollectie zomerkleding met veel verschillende artikelen in extra gelimiteerde series.
  Prijzen is van 19 tot 169 euro.

  Openingstijden:
  Zondag 30 mei vanaf 12.00 uur
  Maandag 31 mei vanaf 16.00 uur

  Zie onderstaande flyer voor meer informatie of check www.webandeve.nl

  Tot dan!

  Groetjes, Stella Matchmaker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anouk, dank je voor de info! Heb je voor mij misschien ook dat email adres? Dan meld ik me gelijk aan! Thanx, Maud

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jazeker: stellamatchmaker@gmail.com

  Morgen en zondag trouwens ook Stocksale bij Kik-Kid!!
  Zie: http://www.kik-kid.nl/stock/stocksale.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas zag ik je reactie te laat!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten